Luchtvracht

Luchtvracht zendingen

Ook kunt u Koeriersdienst De Molen inschakelen voor het afhalen of aanleveren van uw luchtvrachtzendingen op Schiphol of één van de andere luchthavens.

Voor deze handelingen zijn onze medewerkers in het bezit van een ACN pas. Aan het vervoer van luchtvracht worden steeds strengere eisen gesteld op het gebied van veiligheid en controle hierop. Om als transporteur luchtvracht te kunnen vervoeren dienen onze chauffeurs in het bezit te zijn van een ACN pas.

Koeriersdienst De Molen zorgt voor tijdige screening en opleiding van de chauffeurs zodat zij in het bezit blijven van deze ACN pas.

Wij zijn gespecialiseerd in de afhandeling van uw luchtvracht.
Onze chauffeurs bezitten het certificaat "Beveilingsmedewerker Luchtvracht".


Hiermee kunnen wij volgens de veilige methode uw luchtvracht afhalen, vervoeren en aanbieden bij u of uw afhandelaar.
Ook zijn onze chauffeurs in het bezit van een ACN Pas, de ACN pas voorziet in toegang, administratie en controle op de toegang tot de terreinen van bij ACN (Air Cargo Netherlands) aangesloten terreinbeheerders: afhandelaars, vervoerders en expediteurs van luchtvracht in Nederland.

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier

Track & Trace

trackingscode
postcode