Douaneformaliteiten

Koeriersdienst De Molen verzorgt internationale koeriersdiensten, zowel naar landen binnen de EU als daarbuiten. Soms komen hier een aantal douaneformaliteiten bij kijken. Wij kunnen al deze douaneformaliteiten afhandelen, zowel aan de grens als vooraf. Dit heeft vooral betrekking op Noorwegen en Zwitserland, aangezien deze landen niet bij de EU horen.

Prijsopgave ontvangen? Bel 010-437946

Handelingen vooraf

Vaak moeten er voorafgaand aan de grensovergang ook handelingen worden verricht, bijvoorbeeld een stempel halen bij de KvK, de papieren vooraf in orde laten maken bij een gemachtigde douane-agent of expediteur of een verklaring laten stempelen bij een Nederlands douanekantoor in bijvoorbeeld Venlo of Breda.

De exacte handelingen hangen onder andere af van het soort transport en de producten. Dit is altijd specifiek en nooit hetzelfde. Wij werken samen met een specialist die de werkzaamheden in dit traject verder oppakt. Wij helpen u vervolgens graag uw zending verzendklaar te maken. Kortom, door u te helpen met douaneformaliteiten nemen wij u graag de zorgen uit handen.

Ook bij ophalen van zendingen

Ook bij het ophalen van zendingen kunnen wij u van dienst zijn met douaneformaliteiten. Denk hierbij aan het ophalen van zendingen op Schiphol of de haven van Rotterdam, maar ook bij andere havens/vliegvelden in Europa. Als uw goederen langs de douane moeten volgen wij, in overleg met u, de procedures die hiervoor gelden. Op deze manier kunt u uw zending spoedig in ontvangst nemen.

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier