Een koerier maar ook opslag

Onze service stopt niet bij een koerier of het transport van producten. Dat is immers niet de eindbestemming die je voor ogen hebt toch? Kun je jouw producten direct kwijt bij de klant of tussen leverancier of zit er vaak een overbruggingsperiode aan vast? Mocht het nodig zijn dan regelen we graag de opslag van deze producten indien dat gewenst is. Voor binnenlands transport van deur tot deur zoeken wij de modaliteit die het meest geschikt is voor de aangeboden vracht en de soort van aanvraag.

Opslag voor korte of lange tijd


Moeten de te bezorgen producten voor een korte of juist langere tijd opgeslagen worden? Ook dan regelen wij het hele traject voor je. Ook wanneer je bijvoorbeeld door een onverwacht hiaat in het vracht schema, ineens op korte termijn opslag zoekt. Ook hier zoeken wij graag met je mee voor een goed passende oplossing. Onze warehouse faciliteiten voldoen aan de modernste eisen. Wij bieden maatwerk voor elke situatie.

Meer weten over onze koerier service en de opslag?

Ben je benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Binnen enkele minuten kun je een koerier regelen met daarbij de juiste opslag voor de producten of pakketten die verzonden of bezorgd moeten worden. Waarom verder zoeken als het zo eenvoudig kan!? Wij helpen je graag snel en goed zodat jij tijd hebt voor belangrijkere zaken!

Korte opslag tot 5000 kilo

Voor eventuele korte opslag of overslag hebben wij ook de mogelijkheid. Dit tot 5000 kg. Onze loods is verwarmd en is voorzien van een alarmsysteem.

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier