Op het gebied van internationaal (snel)transport bent u bij Koeriersdienst de Molen ook aan het juiste adres. Een zending die echt uiterlijk morgenvroeg in Oostenrijk moet zijn? Geen probleem! Onze chauffeur zit binnen no time in de auto en rijdt exclusief met uw goederen naar het gewenste adres. Koeriersdienst de Molen staat in heel Europa garant voor een voorspoedige en veilige verzending!

Nat-Internationaal

De transportdiensten van Koeriersdienst De Molen reiken tot in alle uithoeken van de wereld. Indien nodig schakelen we de hulp in van onze betrouwbare partners in.

Zo waarborgen wij onze kwaliteit waarmee u er zeker van bent dat uw zending veilig op bestemming komt. Kortom, internationaal transport is bij ons in goede handen.

Koeriersdienst De Molen kiest de juiste weg voor iedere zending! Een regionale, nationale en internationale koeriersdienst.

Koeriersdienst De Molen opereert zowel als nationale als internationale koeriersdienst. Schakel onze snelle en betrouwbare koeriers in zodat jouw regionale, nationale en/of internationale zending op tijd arriveert op de eindbestemming.

Stop met zoeken

Als je op zoek bent naar een professioneel, betrouwbaar en toegewijd bedrijf voor je koeriersdiensten, dan ben je op de goede website terecht gekomen. Wij van Koeriersdienst De Molen staan 24/7 klaar om jouw goederen zowel regionaal als (inter)nationaal te bezorgen. Door onze flexibile insteek, ons uitgebreide wagenpark en enthousiaste koeriers, zijn we in staat om ook spoedzendingen te verzorgen. Je zending wordt gegarandeerd snel en betrouwbaar afgeleverd.

Uitgebreide service

Met onze (internationale) koeriersdienst leveren we dus voorbij grenzen: Nederland, Duitsland, België maar ook Italië bijvoorbeeld. Een internationale zending brengt veel formaliteiten met zich mee. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de afhandeling bij de douane. Koeriersdienst De Molen kan al deze zorgen uit handen nemen en deze formaliteiten voor je afhandelen. Dit doen we zowel aan de grens als vooraf. Want ook voorafgaand aan de grensovergang is er al allerlei papierwerk wat in orde moet zijn. We hebben jarenlang ervaring als internationale koeriersdienst en bieden je de juiste oplossing voor iedere vorm van transport.

Onze kenmerken

We hebben in de afgelopen jaren een ontzettend mooie groei mogen maken en klanten weten de weg naar ons goed (terug) te vinden. Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk, zo stellen we onszelf voortdurend doelen en stellen we bij waar dat nodig is. We zijn NIWO gecertificeerd waardoor we ook écht kwaliteit kunnen waarborgen. Bij ons is afspraak is afspraak.

Veilig & verantwoord transport ook als internationale koeriersdienst

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met verschillende voortuigen. Het spreekt voor zich dat al onze voortuigen goed onderhouden zijn en onze koeriers verantwoordelijke weggebruikers zijn. Dus voor welke zending je ook kiest, bij HB Logistiek ben je verzekerd van veilig en verantwoord transport.

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier